CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

06.10.2016

Spread the love

Bez-imeni-11

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură (FSLC), în cooperare cu Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova şi Institutul Muncii, desfășoară, în perioada, 5-6 octombrie curent seminarul cu genericul ”Tineri informați–tineri implicați”.

La seminar participă membrii Biroului de tineret din cadrul FSLC și membri de sindicat, tineri din cadrul centrelor sindicale și organizațiilor sindicale din mun. Chișinău și instituțiilor de învățământ din ramura culturii.

Scopul seminarului este de a informa tinerii despre activitățile desfășurate de organele sindicale la nivel național și ramural, în vederea apărării și reprezentării drepturilor și intereselor acestora și de a provoca această categorie de membri de sindicat să se implice mai activ în cunoașterea drepturilor lor legale în relațiile de muncă.

Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md