CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Invitație pentru mass-media: masă rotundă prilejuită de Ziua Mondială a Muncii Decente cu genericul “Stop lăcomiei corporațiilor”

29.09.2016

TV cameras

Vineri, 30 septembrie 2016, cu începere de la ora 10:00, în incinta Palatului Republicii, (mun. Chişinău, str.Maria Cibotari 16), partenerii sociali – Guvern, Sindicate și Patronate – organizează o masă rotundă prilejuită de Ziua Mondială a Muncii Decente.

La eveniment va participa Oleg Budza, președinte al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Viorica Dumbrăveanu, viceministru al muncii, protecției sociale și familiei, Leonid Cerescu, președinte al Confederației Naționale a Patronatului din Moldova, Ala Lipciu, coordonator național al Organizației Internaționale a Muncii, Mihail Cotorobai, avocat al poporului, Raisa Dogaru, director al Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă.

În cadrul mesei rotunde vor fi abordate problemele social-economice cu care se confruntă salariații, membri de sindicat, măsurile necesare a fi întreprinse pentru a nu admite înrăutăţirea nivelului de trai al cetăţenilor.

Totodată, conducerea CNSM va comunica despre impactul crizei economice asupra salariaților, membri de sindicat, starea reală în domeniul sănătăţii şi securităţii la locul de muncă şi despre căile de îmbunătăţire a acesteia, combaterea economiei informale.

Ziua Mondială a Muncii Decente este marcată anual la 7 octombrie și a fost instituită la iniţiativa Confederaţiei Internaţionale a Sindicatelor (ITUC).

Se invită reprezentanţii instituţiilor mass-media.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon – (022) 26-65-90.

Departamentul mass-media și relații internaționale al CNSM


Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova