CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea “Dialog Social” din 12 iulie

12.07.2016

În ediția curentă vorbim despre angajații Asociației Educative ”Neoumanist” din orășelul Strășeni. Acolo, și-au găsit a doua casă circa 360 de bătrâni, beneficiari ai centrului, care zilnic au nevoie de companie, alinare și grijă. Și cine dacă nu salariații de la asociație știu cum să le ofere cea mai bună îngrijire. Astfel, reliefăm problemele, dar și succesele înregistrate de colectivul vizat.

În studio, Rodica Vîlcu discută pe marginea subiectului și abordează diferite aspecte din ramura comerțului împreună cu invitații săi. De această dată, loc de dialog și-a făcut Valentina Chiriac, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Comerţ, Alimentaţia Publică, Cooperaţia de Consum, Servicii, Restaurante şi Hoteluri din Republica Moldova „SindLUCAS”, dar și președintele organizației primare Direcția Asistență Socială Sănătate și Protecție a Familiei, raionul Florești, Ludmila Cobzac.

Tot în această ediție, urmărim rezultatele studiului privind metodologia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale salariaților din sistemul netarifar de salarizare, efectuat la comanda CNSM.


Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova