CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

VIDEO: Emisiunea DIALOG SOCIAL din 23.08.2016

24.08.2016

Spread the love

Piața forței de muncă este în continuă schimbare și dezvoltare. Se cer brațe de muncă flexibile, calificate și competitive, lucru indispensabil în contextul integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană. În aceste condiții, formarea unor structuri similare comitetelor sectoriale este una practic obligatorie. Anume din acest considerent în ediția curentă a emisiunii am abordat împreună cu invitații noștri subiectul comitetelor sectoriale. Îl avem invitat în studio pe Oleg Mîrleanu, vicepreședintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS”, pe Lidia Barburoș, director executiv al Federației Patronale a constructorilor, drumarilor și producția materialelor de construcții ”CONDRUMAT”, dar și pe Alexei Boșneaga, șeful Direcției Construcții, Materiale de Construcții și Tehnologii Moderne din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din R.M.

Tot în această ediție răspundem la rubrica Sfatul Juristului întrebărilor venite la adresa noastră.

Mai urmăriți cât de pregătită este tabăra Perlele Nistrului și cum face față găzduirii unui for internațional. Mai multe detalii în emisiune.

Dacă aveţi propuneri, recomandări sau doleanţe ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau sa ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md